گروه سلامت:مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اهمیت تغذیه سالم و داشتن برنامه صحیح در این است که میتواند از بروز بسیاری از بیماریها و مشکلات جلوگیری کرده و حتی به درمان بیماریها نیز کمک کند.
به گزارش بهداشت نیوز، دکتر زهرا اباصلتی اظهار کرد: تغذیه ...
گروه سلامت:بچهها ممکن است زیاد مشتاق مصرف سبزیجات نباشند اما شما بهعنوان بزرگسال، میدانید که سبزیجات چقدر برای سلامت کلی شما مهم هستند. سبزیجات کالری کم و فیبر بالایی دارند، قند خون و دور کمر شما را کنترل کرده و همچنین دارای ویتامینها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی هستند که از ...
گروه سلامت: رژیم غذایی در تقویت عضلات نقش مهمی دارد؛ زیرا مواد مغذی مصرفی، انرژی لازم برای رشد و ترمیم بافت عضلانی را فراهم میکنند. به گزارش خبرآنلاین، برخی از غذاها میتوانند به تقویت عضلات کمک کنند، در حالی که برخی دیگر میتوانند مانع رشد آن شوند. در این بین مواردی وجود دارند که اگر ...
گروه علمی:هم نیازهای غذایی (آب و غذا) و هم متابولیسم شما در این سن تغییر میکند. متابولیسم با ورود به ۴۰ سالگی کُند میشود. خانمها بعد از ۴۰ سالگی، هر سال حدود ۲۰۰ گرم از وزن عضله خود را از دست میدهند و همین نیز باعث میشود کاهش وزن سختتر هم باشد. برخی از تغییراتی که ...
گروه سلامت:نان از دیرباز جزو اصلی غذاهای مختلف در سراسر جهان بوده است و به عنوان یک خوراکی بنیادی برای غذاهای زیادی در نظر گرفته میشود.به گزارش همشهری آنلاین،با این حال، برای کسانی که به دنبال کاهش مصرف کربوهیدرات خود هستند، از گلوتن اجتناب میکنند، یا به سادگی جایگزینهای جدید و خلاقانه ...
گروه سلامت:چای یکی از پر مصرف ترین نوشیدنی ها در ایران است. به گزارش خبرآنلاین،اغلب ما ایرانی ها چای خود را با انواع کیک و شیرینی می خوریم. شیرینی و کیک از خوشمزه ترین خوراکی های موجود در جهان هستند اما دارای کالری فراوان و قند مصنوعی می باشند و برای سلامتی افراد بسیار مضر هستند. مصرف چای بدون هیچ شیرینی ...
گروه سلامت:چاقی از عوارض و بیماریهایی است که به دلیل کم تحرکی و پیروی از رژیم غذایی ناسالم و پرچرب بسیاری را در جوامع مدرن امروزی گرفتار خود کرده است. اما پادزهر اصلی این بیماری علاوه بر ورزش، پیروی از یک رژیم غذایی سالم است.
به گزارش ...
گروه سلامت:مصرف سبزیجات بهخصوص در ابتدای وعده صبحانه، هورمونهایی را که در طول روز باعث گرسنگی میشوند، سرکوب میکند.مجله تایم گزارش داد، محققان بهتازگی دریافتهاند که خوردن برخی مواد غذایی خاص مانند سبزیجات فاقد نشاسته قبل از کربوهیدراتها میتواند به کاهش ...
گروه علمی: برای حفظ و تقویت سلامت خود تا ۳۰ سالگی و بعد از آن، این دو عادت ناسالم را ترک کنید:
۱) دریافت ناکافی ویتامین D و کلسیم
مصرف ناکافی کلسیم و ویتامین D میتواند تراکم استخوان را کاهش و خطر پوکی استخوان و شکستگی را افزایش دهد. به همین دلیل، مصرف غذاهای غنی از کلسیم (مانند محصولات ...
گروه سلامت:یک متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، در خصوص تغذیه و تقویت دستگاه ایمنی بدن به گفتگو پرداخت.به گزارش سلامت نیوز، آزیتا حکمت دوست، در برنامه ضربان شبکه سلامت سیما، با ذکر این مطلب که سیستم ایمنی بدن، ما را در مقابل عوامل بیماریزایی مانند ویروسها و باکتریها، ...
گروه سلامت: با توجه به اینکه هر فرد غذای مورد علاقه و ذائقه منحصر به خود را دارد، باید به این نکته توجه داشت که بعضی از مواد غذایی سالمتر از سایرین و برخی کاملاً ناسالم هستند. هر چند که ترک مصرف غذاهای ناسالم (اعم از غذاهای شور، چرب و پرکالری) به دلیل طعم دلپذیر آنها شاید سخت باشد، اما برای ...
گروه سلامت:پختن غذاهای خوشمزه یک هنر است، اما لازم نیست برای داشتن یک وعده غذای لذیذ، غذایی شما در روغن غرق شود. روغن اضافی نه تنها به تعداد کالریهای دریافتی اضافه میکند بلکه بر سلامت کلی وعده غذایی شما نیز تاثیر میگذارد.به گزارش همشهری آنلاین،در این مطلب به ۷ نکته عملی و کارآمد اشاره ...
گروه سلامت: بسیاری از افسانهها و باورهای غلط در مورد غذا و تغذیه همه روزه انتشار مییابند و مردم را به سمت انتخابهای نادرست رژیم غذایی سوق میدهند.به گزارش همشهری،در این مطلب به ۷ دروغ رایج در مورد تغذیه سالم اشاره میکنیم که بهتر است از همین حالا دیگر باور نکنید.
همه چربی...
گروه علمی:عدم مصرف صبحانه میتواند خطر ابتلا به چاقی را افزایش دهد و موفقیت در اجرای رژیمهای کاهش وزن را بکاهد.به گزارش ایسنا، مصرف مواد غذایی مناسب برای صبحانه مانع از تجمع انسولین میشود. این هورمون باعث میشود که سلولهای چربی، اسیدهای چرب بیشتری ذخیره کند و افرادی ...
گروه علمی: اگر سن شما بالای ۵۰ سال است، به احتمال زیاد متوجه شدهاید که اکنون تأثیر غذا بر روی شما کمی متفاوت از دوران جوانی است.به گزارش ایسنا،در حالی که پیش از این یک کاسه بستنی یک غذای اصلی خوشمزه و بیضرر برای شب محسوب میشد، ممکن است متوجه شوید که این عادت اکنون تأثیر بیشتری ...
گروه سلامت: با افزایش سن، غذاهایی که میخوریم می توانند بر تناسب اندام، ظاهر، کیفیت زندگی و خطر ابتلا به انواع بیماری تأثیر بگذارند.به گزارش خبرآنلاین، بدن ما برای طی روند طبیعی پیری به مواد مغذی مختلفی متکی است. برخی از مواد مغذی، با حفظ سلامت پوست، میتوانند به کاهش علائم پیری کمک کنند. ...
گروه سلامت: با افزایش سن، غذاهایی که میخوریم می توانند بر تناسب اندام، ظاهر، کیفیت زندگی و خطر ابتلا به انواع بیماری تأثیر بگذارند. بدن ما برای طی روند طبیعی پیری به مواد مغذی مختلفی متکی است. برخی از مواد مغذی، با حفظ سلامت پوست، میتوانند به کاهش علائم پیری کمک کنند.به گزارش خبرآنلاین، ...
گروه علمی: واضح است که رژیم غذایی تأثیر چشمگیری بر سلامت ما دارد. معمولاً همه ما میدانیم که کدام خوراکیها سالم و مفید هستند، اما شاید به خوبی ندانیم که کدام خوراکیها را به منظور ارتقای سلامت لازم است هر روز مصرف کنیم. سبزیجات و گیاهان منابع غنی از ویتامینها، مواد معدنی،...
گروه سلامت:اگر شیوه صحیح مصرف مواد غذایی را بدانیم، بیشترین بهره را از خاصیت و ویتامین آنها میتوانیم ببریم. در این مطلب چند مواد غذاییای که نباید پخته شوند را آوردهایم.
کلم بروکلی
کلم بروکلی حاوی مقادیر بالایی از فیتوشیمیایی سولفورافان است که به پیشگیری از سرطان، بیماری قلبی،...
گروه سلامت: برخی مواد غذایی ویتامینها و املاح خود را طی فرایند پخت از دست میدهند، بنابراین بهتر است آنها را به صورت خام بخورید.به گزارش همشهری آنلاین،اگر شیوه صحیح مصرف مواد غذایی را بدانیم، بیشترین بهره را از خاصیت و ویتامین آنها میتوانیم ببریم. در این مطلب چند مواد غذاییای ...